Impressum

author info

Limitarea răspunderii

Facem toate eforturile pentru a păstra informația de pe site-ul nostru curentă, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul furnizat. Toate datele furnizate pe acest site trebuie utilizate numai în scopuri informative În conformitate cu legea de limitare a răspunderii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile furnizate de părți terțe sau stocate pe site-ul nostru. Cu toate acestea, vom elimina cu promptitudine orice conținut care, în vreun fel, încalcă legea. Răspunderea noastră într-un astfel de caz va începe la data în care ni se vor aduce la curent încălcările respective.

Răspunderea pentru Link-uri

Site-ul nostru conține link-uri către site-uri Web terțe. Nu avem nici o influență asupra informațiilor de pe aceste site-uri web și nu oferim nici o garanție pentru corectitudinea acestora. Conținutul acestor site-uri terțe este responsabilitatea proprietarilor / furnizorii respectivi.
În timp, multe site-uri Web terțe au fost legate de al nostru și nu am găsit nici o formă de încălcare a legii. Vom șterge imediat un link, în momentul în care ni se va aduce la cunoștință faptul acest furnizor încalcă legea.

Drepturi de autor

Conținutul și lucrările prevăzute în aceste pagini web sunt guvernate de Legea nr 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe din România. Dublarea, prelucrare, distribuția, sau orice altă formă de comercializare a acestor materiale dincolo de domeniul de aplicare al dreptului de autor necesită acordul prealabil scris al autorului lor.

Protecția datelor

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că există riscuri de securitate inerente în transmiterea de date, cum ar fi e-mail, prin intermediul internetului, pentru că este imposibilă protecția completă împotriva accesului neautorizat de către terțe părți. Cu toate acestea, vom proteja datele dumneavoastră. În special, informații cu caracter personal vor fi transmise prin Internet numai dacă nu încalcă drepturile terților, cu excepția cazului în care respectiva parte și-a dat acordul în prealabil cu privire la riscurile unor astfel de tranzacții. În consecință, ca furnizor de site-ul Web, nu vom fi trași la răspundere pentru orice daune suferite ca urmare a unor astfel de riscuri de securitate sau pentru orice acte legate de omisiune din partea noastră.
Ne opunem utilizării de orice fel a informațiilor de contact disponibile de către o terță parte pentru a trimite reclame nesolicitate. Ca furnizor de site-ul Web, ne rezervăm în mod expres dreptul de a lua măsuri legale împotriva poștei nesolicitate sau e-mail de spam și alte materiale publicitare similare.

Pentru a folosi newsletter-ul oferit pe site-ul nostru, avem nevoie de anumite informatii de la dumneavoastra pentru a va putea oferi acest serviciu. In scopul de a va oferi serviciile solicitate, informatia mentionata trebuie sa includa, dupa cum este prevazut in forma buletinului, numele dvs. si o adresa de email valida. Datele respective sunt clasificate ca „date cu caracter personal” si sunt necesare pentru a stabili identitatea dvs. Pentru siguranta dvs., aceste date nu vor fii trimise sau dezvaluite unor terte parti. Totusi, puteti sa folositi site-ul nostru fara a fii nevoiti sa dezvaluiti in intregime sau partial identitatea dvs.

Folosim un furnizor de servicii pentru a asigura functionarea optima a serviciului newsletter:

CleverReach GmbH & Co. KG
Felix Wankel–Str. 16, 26125 Oldenburg, Germania
Tel .: +49 (0) 441 390 1176-0
Numar TVA: DE230180364
Magistratii Tribunalului Oldenburg/ HRA 4020

Mai multe informatii cu privire la politica de protectie a datelor a furnizorului de servicii sus-numit pot fi găsite aici: http://www.cleverreach.com/privacy